Archive for april, 2007

Truly(Buzzer)

Vandaag kreeg ik mijn eerste Buzzpakketje in huis. Maar liefst 9 zakjes snoep Truly van Redband.

Voor de gene die nog niet weten wat buzzen is ,kunnen een kijkje nemen op de site van Buzzer. Het komt er kort op neer dat er nieuwe producten getest worden. Diverse malen ontvang je vragen over een bepaald onderwerp. Nav van wat je ingevuld hebt wordt bekeken of het product (wel)wat voor je is en met een beetje geluk mag je het dan gaan buzzen.

Dat kan dus snoep zijn, maar ook boeken, verzorgingsproducten enz

Eerst was ik ook beetje sceptisch. Wie wil er nu niet gratis produkten testen. Ik ben de pampers net misgelopen. Dat ik mee kan doen met deze buzz heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat ik juist heb aangegeven dat ik geen grote snoepkous ben en al helemaal geen fan ben van onnatuurlijke kleur en smaakstoffen  (ik ben niet van de zakjes snoep en gifkleurtjes) Giovanni kan al slecht tegen bepaald soort snoep met veel onnatuurlijke kleurstoffen en wordt er soms erg druk van. Hij kan ook gemakkelijk een snoepje in de winkel afslaan.Ik vind het soms belachelijk als ik lees hoeveel smaak en kleurstoffen in snoep zitten. Maar nu is er Truly ; ).

Maar Red Band wil ons aan het snoepen hebben hihi (niet goed voor de lijn) En ze zijn echt wel erg lekker en zekers de moeite waard, ware het niet dat het niet echt geschikt is met een beugel ,maar goed het is ook de bedoeling dat je niet alles zelf opeet als buzzer.  Genoeg te buzzen heb ik voor dit produkt overigens wel. Vriendjes, andere ouders, scouting,school….) ze zijn dus zo op

Weetje is dus dat snoepgoed niet veilig is voor manlief en ze dus niet moet laten liggen voor ik ze ga buzzen. Ik had ooit gebakjes gehaald voor vriendin die op koffievisite kwam en manlief had de gebakjes als ontbijtje genuttigd ; () TRULY. Dus meegedeeld dat het buzzertjes waren. De snoepjes vielen bij de mensen die ik al gebuzzd heb in goede aarde. De kleurtjes van de snoepjes zijn mooi natuurlijk. Je zou ze bijna 1 kunnen laten worden met onze tuin. De verrassing is dat we nu de tuin in volle glorie gaan ontdekken en dat het nog een verrassing is wat er allemaal groeit en bloeit. Een waar kleurspektakel is omstaan .

Truly_small

Tuin2_small Tuin_small

April_187 M5110076_small_1

.

Dat haalt het kind in hun naar boven. Ook een trulysnoepje misschien?

De vorige bewoners hadden een bordje met weer of geen weer. Het gaat zekers op. Het is hier elke dag mooi. Nu is het prachtig.

Fabian vindt het prachtig om te fietsen. Tja en de oudere mannen houden meer van motors ; )

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief