Archive for januari, 2008

Wintersport als huwelijksreisje ; ))))))

Wij hebben het heel leuk gehad. Inderdaad de morgen voor vertrek geen oog dicht gedaan. Dat was wel vermoeiend. Maar betreft de vliegreis is dit een ideale manier en ondanks de vermoeidheid zelfs nog even de aankomstdag op de lange latten gestaan. Om 9 uur waren wij al in Innsbruck. Het vliegtuig had kort voor de landing wel erge last van storm en zwiepte echt heen en weer, natuurlijk was ik bang dat ie naast de baan zou komen. De piloot grapte er na afloop over.Hij kwam keurig op de baan.Zelf ben ik vaker naast de baan beland en kon ik poeder happen.Toch wel gemerkt drie jaar niet meer op de lange latten te hebben gestaan. Ik grapte dan ook maar dat ik meer kilometers maakte dan manlief die iets sneller weer van alles aan durfde.Ik hoop dat er nu niet weer drie jaar tussen gaat zitten haha. Je bent er toch even helemaal uit en heerlijk is heerlijk. Ik vind wintersport leuker als de zomer zou ik moeten kiezen.

Helaas is wintersport sowiezo moeilijk te realiseren en met dank aan mijn lieve schoonouders dit jaar toch mogelijk geweest.

Mijn skikunsten zijn misschien niet optimaal, alhoewel ik de rode afga en zelfs weer een stukje zwart heb getrotseerd…gelukkig was het mistig en zag ik de¬† steile helling niet. Het weer was al bij al wisselvallig. Heel erg mooi weer gehad, maar ook veel wind, sneeuw en dichte mist. Poedersneeuw en ijs.We kwamen overigens in een groen Solden aan en gingen terug met een wit pak achterlatend. Het hotel was al even wisselvallig (wel TOPlocatie)…ontzettend leuk personeel…maar ook minder. We kwamen erg vroeg aan in het hotel en dat werd niet zo op prijs gesteld. Een prachtig complex, maar een oude meuk van een kamer.Begin jaren 80?.Het eten was heel goed en we hebben ook 4 avonden van de sauna genoten. Daarnaast is het alles wat het maakt. De sfeer,het landschap en al om twaalf uur in de middag aan een groot pot bier wat alleen dan smaakt en in Nl niet in je opkomt….ook maar goed ook natuurlijk haha.
Toen wij een keer om 4 uur in de middag aan de gluwwein zaten klonk het toegevoegde nummer de luidsprekers uit. Bij beiden ging een lichtje branden….het nummer wat we elke dag in de discotheek in Turkije hoorden. In Nederland tevergeefs probeerden op te zoeken, maar onvindbaar leek. Wat een toeval. Vragen….aan het barpersoneel. En warempel. Een groep uit Duitsland die blijkbaar in Nl niet bekend is.Teminste niet wetende. Een lied die nu zowel aan Turkije danwel aan Oostenrijk doet denken. Iets wat het gevoel kan vasthouden.Want Nederland bleek weer nat en grijs (en druk,druk) Dat werd even bevestigd toen ik met mijn vriendin vandaag naar Hengelo (expo)was en met een heftruck de auto uit de modder gesleurd moesten worden na met een smoes weer zo ver waren gekomen. Wij vroegen ons af hoe het kon dat we altijd pech hadden. Gelukkig gingen de taxiritten net goed in Solden. Maar dat was afzien.Wat een bijna brokkenpiloten. Zonder winterbanden waar het niet mocht en rijden en inhalen langs het ravijn met een snelheid die je niet wil weten op een spekgladde weg, inhalen toen het niet kon en bijna bij het vliegveld een aanrijding.Maar zonder brokken te maken zijn wij thuis gekomen. Het was leuk,kort, maar wel gevoel er echt even tussen uit te zijn geweest.

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief