Archive for mei, 2008

Grootverbruikers naar Apenheul.

Image Hosting by PictureTrail.com

Afgelopen zondag zijn wij met ons gezin naar Apenheul  geweest. De Super de Boerdierentuinactie was een welkome actie want daardoor  hadden  wij maar liefst vrij entree voor vijf personen . Het is daarmee dus  overduidelijk dat er veel boodschappen gedaan worden voor een gezin van vijf wil je dit halen. Boodschappen gedaan wordt er dus. En niet alleen bij de Super de Boer. Ligt dit nu aan dat wij grootverbruikers  zijn (met name manlief en Giovanni kunnen er wat van) of heb ik nu gewoon een groot gezin?

Waarbij vanuit de kast mijn onverwoestbare oude pannenset vanuit 1989 mij af en toe uitlacht. De kleine pan die vroeger zo groot leek knipoogt en kijkt mij vragend waarom heb je mij nog!  Je hebt mij immers niet meer nodig? De middelste pan is zelfs soms nog een twijfelgeval. Maar dat een uitje voor 5 personen ook veel geld kost (en dan was Fabian nog gratis) maakte dit tot een leuk uitje en erg voordelig.

 

Het weer zou niet al te best worden. Tot op het laatste moment getwijfeld. Maar wij hielden het de hele dag droog. Dan is het weer een heel gedoe voor dat wij uiteindelijk weg waren. Zelfs de tijd kost veel meer met vijf. Vroeger toen het kleine pannetje volstond hadden we tijd. Maar die avond waren wij overigens geen enkel pannetje nodig. Wij waren grootverbruikers bij de snackbar.

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief