Archive for juli, 2009

Corsica online

Zo zie ik ons nog met camperpech op Elba staan. Wij zijn inmiddels al weer een jaar verder. Wat gaat de tijd toch snel. We durven het weer aan. Een eiland….nog drie nachtjes slapen en wij gaan richting Corsica. Het is dus inderdaad Corsica geworden. De bootovertocht is geboekt (wel zie ik op tegen haven Genua) en de eerste dagen op het eiland staan wij op deze camping Daarna zien wij wel. Corsica is prachtig. Maar het is geen  camperproof eiland. Dat een  gewone auto  op  het eiland op vele wegen al moeite heeft hebben wij destijds aan den lijve ondervonden. De vele negatieve verhalen over de  Corsicanen richting de toeristen zijn er ook. Wij hebben dit destijds niet meegemaakt en hoop het ook niet mee te maken. Op vakantie moet je immers elke keer maar weer afwachten van wat komen gaat. We hebben al veel gekke avonturen meegemaakt. Ik hoop wel af en toe een verslagje te kunnen gaan doen. Al verwacht ik dat dat moeilijk zal gaan via mijn weblog omdat het tot op heden nog nooit gelukt is via de laptop online te zijn. Dus heb ik mijn heil bij twitter gezocht, zie linkerpagina. Zo zou ik in het kort verslag kunnen gaan doen via sms’je. Het blijkt  zelfs dat ik  daar ooit een account heb aangemaakt. En ik weet er niks meer van. Nu kan het wel eens handig zijn. Maar of het mijn ding zal worden verwacht ik niet. Ik heb immers al zoveel gedaan, geprobeerd en het loopt altijd op een soort haat, liefdeverhoudingen uit. Mijn hele weblog, mijn hyves. Toch blijf ik stug doorgaan. Ik hoop dat twitter zijn doel nu even dient, want ik weet echt niet wat ik nog met een online netwerk moet en  daarmee niet eens weet hoe het verder werkt.

Misschien moet ik verder echt even de boel de boel laten. Ons huis hoeven wij in ieder geval ook niet onbeheerd achterlaten. Het wordt bewoond.

Net zo ongedwongen als Fabian het nu over de vakantie heeft, camper, maandag vakantie, we gaan naar zee en moet dat online denk ik maar even vergeten. En is er toch een online verbinding zal ik verslag doen.

In de vakantie ben ik op twitter te volgen, zie  deze link of rechterkolom

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief