Archive for september, 2009

Eneverend weekendje

Afgelopen vrijdag begon manlief voor een tweejarige opleiding in Den Bosch. Het personeelsfeest dat al om 14:00 begon bleek wel uitgebreid te zijn geweest met oa een bezoek aan een wijnproeverij en een rit in een cabriostadsbus. Helaas konden wij pas rond half 7 aansluiten. Oftewel alleen met zijn tweetjes aansluiten in een Turks restaurant in Apeldoorn.  Collega’s waren nog in geen velden en wegen te bekennen en wij zijn dus maar zo brutaal geweest om in het straatje de restaurants bij langs te gaan met de vraag of er gereserveerd was voor onze groep. De locatie moest namelijk geheim blijven voor ons, maar inmiddels zaten er toch al de nodige lekkere olijfjes en andere tapas achter onze kiezen en wat slokken wijn toen de groep drie kwartier later aankwam. Volgend jaar moeten wij het personeelsfeest organiseren!  Wij moesten helaas ook weer eerder weg omdat wij Gio van een partijtje moesten halen. Onder een beetje gegniffel kwamen wij in het” Gooi ”terecht waar zoonlief zijn eerste discodanspassen oefende aan de rand van het zwembad onder de klanken van Michael Jackson gedraaid door een bekende DJ. De volgende dag ging ik met een vriendinnetje naar maar liefst twee vlooienmarkten. Wij kunnen er een heel dagje uit van maken, en dat doet niet iedereen ons na want sommige halen hun neus op voor tweedehandszooi. Gelukkig maar dat er ook ”zulke” mensen bestaan. Maar ik vind het een kick. En natuurlijk ligt er veel zooi, maar daar kijk ik wel doorheen. Zelfs met een miljoen op de bank zou ik nog gaan. Toch weer met de neus in de boter toen ik het zgan boek Paolo Giordano – De eenzaamheid van de priemgetallen waar ik naar op zoek was  voor twee euro 50 onder de arm kon slaan. Maar ook eindeloos bijkletsen, terrasjes pakken horen er op een dag als deze bij. Het was ook nog eens prachtig weer. Manlief was trouwens verbaasd dat ik mij deze dag zo ingehouden had en met maar een paar aankopen thuiskwam. Hij heeft mij ook wel eens met een volgeladen wagen zien thuiskomen ; )

Zaterdagavond naar buren op visite geweest . Zondag een dagje met de camper en onze kids richting Twente. Eerst gingen wij naar Ootmarsum waar een klein openluchtmuseum gevestigd is. Het was er heerlijk rustig. In het dorpje zelf was wel van alles doen, maar wij kozen ervoor om verder te gaan omdat we ook nog naar Bad Bentheim wilden gaan. Hier zijn we vaker geweest. Met een tussenstop bij de watermolen van Singraven 

Bad Bentheim had een wijnfeest. De vorige keer was er heerlijk verkeerde muziek. Wij hebben ons dit keer beperkt tot een wandeling aldaar en voor Fabian een ritje in de zweefmolen. Wel kennisgemaakt met de camperplaats aldaar.  

 

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief