Fijn mijn man is klusser

Het dringt nog niet goed tot mij door dat wij volgende week op vakantie gaan. Het was zelfs in afwachting van……..Of de camper op tijd af zou zijn en vooral of er oppas voor onze diertjes zou zijn. Met de prik voor kennelhoest in een dierenpension was ik zekers niet blij. Het moest. Maar onze oude Moby had er nog nooit gezeten..We vonden uiteindelijk na veel gezoek nog een pension die niet vol zat. Daarnaast was het kort dag om nog mensen te vragen die in ons huis wilden zijn. Achteraf was het geen enkel probleem. We hebben inmiddels een ware wachtlijst en het zal een loterij zijn . We konden gelukkig het pension afbellen. Mensen zijn vol lof over onze stek en ze hebben gelijk!!.Ik ben ook nog elke dag verliefd op onze stek en rondom deze plek. Of het een droom is. Op ons Hans en Grietjeshuis aan de rand van het bos in een supergezellig dorp. Wij willen hier nooit meer weg. Alleen om op vakantie te gaan.

En waar gaan wij heen. Ons streven is Italië en dan met name Toscane. Graag zou ik naar Pisa, Florence en het eilandje Elba. Maar het ligt helemaal open. Maar de camper is klaar want mijn man is klusser. Geen help. Soms…..Maar dan omdat alle gereedschap door de woonkamer verspreidt ligt. Zijn nieuwe broeken verkwist zijn als poetsdoek of diep in de nacht vergeet dat de koffietijd inmiddels toch echt verstreken is. Maar wat moet je in godsnaam met een man met twee linkerhanden. Ruil ze toch snel in!  Ik kan mij het niet meer voorstellen een niet klussende man, 1 die niks kan. Is het geen oude motor,auto of huis dan wordt hij gek en wil op vakantie gaan. Dit is hem geworden. De camper. Heerlijk fris . Geen uitdragerij of onfris hok meer. Weten jullie het nog hoe de oude bargel er eerst zag? Met dank aan handjesman, mijzelf en oa Marktplaats is dit hem geworden. We hebben vele koopjes opgedaan. De bestuurdersstoelen kunnen nu gedraaid worden. We hebben een vast bed achterin met verstelbare lattenbodem en een tv aan boord! Een tv en keukentje. Plaats in totaal voor vijf. Alleen de bekleding nog. Die is nog  zo tachtiger jaren.(oude touringcarstoelen).

KLIK HIER als je wilt weten hoe die er eerst uitzag.

13 Responses to “Fijn mijn man is klusser”

 • kaatje zegt:

  Leuk dat je op mijn weblog was. Hier is het ook gezellig! Dus, op vakantie, lekker. Wij zijn afgelopen jaar naar Italië geweest. Ook op Elba geweest. Mooi eilandje, je moet eigenlijk de kustroute volgen om alles een beetje te zien. Het is een uurtje varen en dat kun je dan weer beter met rustig weer doen;) Het zijn niet van die enorme boten. Wij hebben ook het huis van Napoleon bezocht, leuk om te zien. Waar we wel moeite mee hadden was het vinden van de aangegeven camperplekken in de FacileOnRouteGids. Uiteindelijk stonden we aan een voetbalveldje waar het op dat moment wel rustig was, geen superplek. Heel veel plezier! Gr.Karin

 • Tina zegt:

  Wat is dát mooi geworden zeg! Heerlijk zo’n man inderdaad. Daar kun je je voordeel meedoen. Erg leuk dekbebovertrek ook, trouwens. Ik wens jullie alvast een fijne vakantie toe. Lang geleden dat ik in Italië was, maar een prachtig land blijft het.

 • Jeanette zegt:

  @Tina,ja dat dekbedovertrek vond ik ook erg leuk.Lekker knusjes en het geeft bijna het idee dat je een bedstede inkruipt.Ik heb zelfs de keukendoeken in stijl gekocht ( ; en zat nog te denken aan boerenbont van Mepal via MP.Maar meer bedoeld met een knipoog allemaal.Niet omdat ik Holland zo mis hoor als ik weg ben en in Italie straks boerenkool ga eten.

 • kaatje zegt:

  We hebben nog een gezamelijke log, daar staat meer op. http://www.roderickenkarin.web-log.nl en als je iets wilt weten, kan altijd natuurlijk. Wij gaan altijd in januari of februari, dus absoluut geen hoogseizoen, daar kan ik dus helaas niets over vertellen. Gr

 • Rinus zegt:

  Zeker fijn dat manlief handig is en een plaatje van een camper zeg.
  Alvast een fijne vakantie in Italie en volgens mij beter weer dan hier!.
  Groet rinus.

 • Jeanette zegt:

  @Karin,het liefst zou ik ook buiten het hoogseizoen gaan.Helaas is dat voor ons niet mogelijk.Ik ben dus erg benieuwd hoe het nu zal gaan.In 99 zijn we ook met een campertje weggeweest(Italie) en alles was toen bomvol.Daar zie ik wel tegen op.

 • Eva zegt:

  Persoonlijk zou ik er ook niet aan moeten denken dat mijn hond naar een pension zou moeten in de vakantie. Wij brengen onze hond daarom altijd naar famile als wij weg gaan. Een mooie oplossing. Maar wat is de camper mooi zeg als ik zie hoe die er eerst uit zag! Het was echt een bouwval.
  Groetjes Eva

 • Sandra zegt:

  zo hij is echt onwijs mooi geworden, Michel heeft geen 2 rechterhanden maar 2 gouden handen! alvast goede reis, altijd mooi Italië (daar ging onze laatste wintersportreis heen).

 • Gonneke zegt:

  Bedankt voor het berichtje in mijn gastenboek. Ik hoop dat je wat aan mijn website hebt gehad. De camper ziet er mooi uit. Zeker handig zo’n handy-man. Ik heb er thuis ook één, hij heeft onze camper helemaal zelf gebouwt. In iedergeval zit je met een camper goed in Italië. Véél plezier, hopelijk met een lekker zonnetje.
  Ciao Gonneke

 • Natasza zegt:

  Camper ziet er heel tof uit. Ik hoop dat jullie een fantastische vakantie zullen hebben. Ik vertrek donderdag naar Italië.

 • HENRIET zegt:

  Hij is ECHT GEWELDIG GEWORDEN JULLIE CAMPER ,Het bed is super(heb het al eens uit mogen proberen ) Nu helemaal leuk en knus .Je zult vast veel zin hebben in ITalie ,We komen hem deze week nog even bewonderen,En er een borrel op drinken, voor jullie ermee weggaan Groetjes Henriet

 • Sandra zegt:

  ik las afgelopen weekend een nieuwsbericht over een camper met pech in Italië. op het moment van wegslepen werd er binnen in de camper nog gekookt! ik hoop van harte dat jullie dit niet waren!

 • Dietje zegt:

  Wauw zeg!!!
  Wat een moed!!
  Maar ook…wat een prestatie.
  Die van ons is wel wat verwaarloosd maar heel goed op te pimpen!
  Mooie site

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief