Pech,en flink ook…

Vanuit een hotel op Elba het volgende berichtje. Ik lees net dat Sandra gelezen heeft van een camper die weggesleept moest worden en dit plaatst in een reactie. Nou Sandra heeft gelijk. Of wij het zijn die de krant ook gehaald hebben weet ik niet.Wij waren  niet aan het koken en het was gisteren. Maar gisteren begaf onze camper het dus. Op dit moment hadden wij net weer de vaste wal moeten bereiken met de camper. De tickets waren al gekocht. Al die tijd daarvoor verliep de reis naar behoren. Op het verste punt van  onze reis in Italië op het eiland Elba laat de camper ons in de steek. Waarschijnlijk de distributieriem, maar deze had nog 30.000 kilometer mee moeten kunnen gaan. En wat ben ik blij dat we goed verzekerd zijn. De camper wordt gerepatrieerd naar Nederland. Gisteren zijn wij goed bijgestaan. Taxi werd geregeld en een hotelletje in Porto Ferraio. Onze camper staat op een stoffig industrieterrein onder hoogspanningsmasten. Geen optie voor overnachting. Wij moeten op een andere manier naar huis. Op dit moment is verder alles nog onduidelijk. En of wij van het nieuwsbericht zijn ook?  Op een bepaalde manier kan ik wel de humor van bepaalde zaken inzien. Wij moeten er maar het beste van maken. Verslagen volgen nog. En voor het eerst konden wij even op internet ( ;

5 Responses to “Pech,en flink ook…”

 • Rinus zegt:

  Wat een pech zeg en hopelijk gaat verder alles goed!.
  Groet Rinus.

 • Sandra zegt:

  dat berichtje was al van 2 weken eerder. maar wat een pech dus, balen hoor!
  gelukkig dat jullie in een hotel konden, fijn als je goed verzekerd bent. succes verder en op een veilige thuiskomst hoor!
  misschien zijn jullie inmiddels al thuis? afgelopen zondag waren we nog in jullie woonplaats, bij de MacDonalds als afsluiting van een dag die we hadden samen mijn broer, neef en nichtjes. we hadden een neven/nichtendag georganiseerd en zijn naar Dierenpark de Wissel geweest. niet zo groot, maar wel leuk met kleine kinderen, 5 in totaal!

 • Sandra zegt:

  nu met foto erbij…
  en daar gaat hij dan, wat doen we nu?
  gelukkig inmiddels weer veilig en wel thuis dus per vliegtuig, is camper inmiddels ook weer op het basiskamp terug 😉

 • giodio zegt:

  De camper staat nog steeds op Elba met hebben en houden!! Wat een gedoe. Ik ben inmiddels druk bezig om een verslag van de vakantie te maken en een filmpje in elkaar te draaien. Het is wel weer wennen hoor om thuis te zijn.

 • Tina zegt:

  O, die foto! Daar sta je dan en je ziet je vakantie voor je ogen in het water vallen. Toen wij pech in frankrijk hadden (ergens in niemandsland, 3 uur in de nacht) moesten we met twee kleine kinderen op de parkeerplaats van een autobedrijf slapen. Daar zouden ze de volgende dag de auto maken. Niemand die hulp aanbood en ook aan de anwb hadden we niet veel. Ellende. Ik kan me in ieder geval goed voorstellen hoe jij je voelde toen je camper weggesleept werd.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief