Bosbewoners

kaboutertje

kabouters

En dan kom je in het bos een dergelijk tafereeltje tegen. Gedachten die dan door je heen gaan zijn natuurlijk wie het daar geplaatst heeft en vooral met welke redenen. “It wasn’t me! Je vraagt je ook af hoe lang iets dergelijks blijft staan. Voor een foto-opdracht ging ik naar het bos en kwam dit tegen. Zal ik de volgende keer dan maar een doos kerstballen meenemen en ze in de bomen hangen?

2 Responses to “Bosbewoners”

 • saltyletters zegt:

  Ha, wat gezellig!
  Wij hebben vorig jaar ook een kerstboom in het bos versierd ( en natuurlijk na die tijd netjes weer de ballen er af gehaald )
  Als we net de honden er langs liepen en we kwamen fietsers of andere wandelaars tegen gniffelden we altijd om de verbaasde reacties , vet leuk!

 • suske zegt:

  Leuke kabouters.
  kunnen ze hier bij mij het huis helpen opknappen volgend jaar.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief