Weekje Normandie

De luxe die de nieuwe baan van manlief meebrengt is wel een verplicht weekje meivakantie. Het leek ons de uitgelezen mogelijkheid om er een weekje met de camper erop uit te trekken. Ons plan was om langs de Moezel te trekken en ook Luxemburg aan te doen. Wel moest ik aan het idee wennen dat ik met Koninginnedag niet in Nederland zou zijn.

Ik kreeg een spontane ingeving om naar Normandië te gaan. Een voor ons totaal nieuwe bestemming. Het had mij nooit zo aangetrokken, maar dat had waarschijnlijk meer te maken met het feit dat  in de zomervakantie het liefst naar een zonzeker oord wordt vertrokken. Normandië staat daar zeker niet bekend om. In het weekje dat wij er zijn geweest was het in Nederland dan ook beter weer dan waar wij zaten. Maar de verwachtingen die ik van Normandië had zijn ruimschoots  overtroffen. Het mooie landschap, de prachtige vakwerkhuizen en kastelen. De vergane glorie , de geschiedenis van D day die er ineens heel tastbaar werd. Fabian genoot met volle teugen van ons camperavontuur,  onze tweeling was uit logeren. Ik ga dus zekers nog een uitgebreider log maken. Het is niet in een paar woorden te vatten. Ik moet daar echt voor gaan zitten.

2 Responses to “Weekje Normandie”

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief