Niet storen

En dan kom je in de schuur en zie je dat een roodborstje wel een hele bijzondere plek voor een nestje heeft uitgezocht. Inderdaad in onze schuur!  In een kastje. We zullen de komende tijd zoveel mogelijk rustig aandoen en er rekening meehouden. Zes eitjes. Zes roodborstjes. Wat zou dat mooi zijn. Ik hoop zo dat alles goed mag gaan! Op mijn netvlies staan namelijk ook andere taferelen. Zo een koolmeesje dat bij het uitvliegen regelrecht in de klauwen van onze kat vloog .

One Response to “Niet storen”

  • Tina zegt:

    Wat bijzonder! Maar ook onhandig, want nu kun je niet meer op je gemak in je schuurtje rommelen. Tja, de natuur is hard. Het loopt relatief vaak snel af met van die kleintjes. Maar natuurlijk hoop je op het beste. Ik hoop met je mee!

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief