Engeland & Londen

IMG_20130512_131740

Engeland laten wij achter ons met de mooie herinneringen meenemend. Wij hadden wel langer willen blijven maar de verplichtingen van thuis roepen ons terug. De wolken drijven mee met het spoor van de boot tot de krijtrotsen van Dover uit ons zicht verdwijnen en wij moeten wachten op een volgende keer. Maar wij keren zeker nog een keer terug.

shot_1368357366768

Engeland is ons zeer goed bevallen. Zelfs links rijden werd snel gewoon. Wij vinden het een mooi van nature eigenzinnig land met vriendelijke mensen. Normaal gesproken maken wij veelal gebruik van camperplaatsen of overnachten wij ook weleens vrij. In Engeland lijkt dat minder op te gaan, maar daar in tegen waren de campings bijzonder netjes en van alle gemakken voorzien. Daarnaast hadden wij  het geluk dat het voornamelijk mooi weer was. Eerst hebben wij voor vier dagen Londen bezocht. Vervolgens de Stonehenge, New-Forest, Isle of Wight en Brighton.  Ons reisverslag heb ik opgedeeld in Londen en onze trip erna.

                              Londen & More England

shot_1368278030079


camper Engeland weergeven op een grotere kaart

One Response to “Engeland & Londen”

 • Henriet zegt:

  Wat een prachtig reisverslag is het geworden.
  De foto’s komen erg mooi over (zorgvuldig uitgezocht)
  Ook leuk die doorklikjes, zo krijg je een heel goed beeld van jullie vakantie
  Echt een compliment
  Liefs Henriet

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief