Handeltjes en zo

Gisteren ben ik maar weer even naar de huisarts gegaan. Weer geen antibiotica maar wel bloedonderzoek. Momenteel blijf ik extreem moe dat ik het niet normaal meer vindt.
Ik kan uren blijven slapen.
De neusdruppels die ik voorgeschreven had gekregen bleek ik helemaal niet te mogen gebruiken. Nu was mij zelf al opgevallen dat het op de bijsluiter stond en had er al achter aan gebeld. Toen zei men dat een paar dagen geen kwaad kon. Maar het bleek dat ik toch niet tegen dat spul kon en  was dus zelf al gestopt.

In mijn tweelingzwangerschap kreeg ik ook medicijnen waarop stond dat het niet met zwangerschap mocht. Het waren een soort van harttabletten om de harde buiken te remmen.
Mijn gynaecoloog schreef het voor net als nu de bloedverdunners.
Maar op internet zag ik al dat deze wel vaker voorgeschreven werden om trombose te voorkomen.
We wachten gewoon het bloedonderzoek af. Wel kreeg ik nog mooi even het hartje van de baby te horen omdat ik vroeg of dat even mocht.

Vandaag hebben we weer wat verkocht via marktplaats. En kreeg zelf ook wat.
Het boek van Jamie Oliver, Jamies Italie.
Ik vind hem wel een beetje 1tje die zich zelf erg populair vindt. Je ziet hem meer op de foto dan de recepten . Maar ja voor 15 euro ipv 35 euro mag ik het boek nog mooi uit het plastic halen want hij was nog ongebruikt. Toch leuk voor mijn kookboekverzameling.
Oke marktplaats etc. is leuk. Maar mindere ervaringen zijn er ook wel.
Soms krijg je een bod op iets en je hoort vervolgens nooit meer wat. Of je doet zelf een bod of mailtje en je hoor niks meer. Of je wordt besodemieterd .
Ook kreeg ik keer midden in de nacht een mailtje van een rare snuiter die alles over een bankstel wilde weten. Ik mailde hem er morgen op terug te komen.
Nou de kritiek was niet van de lucht. Hij verweet mij dat hij wist dat ik een wijf was en niemand hield het bij wijfen vol. Ja hij kon de redenen van de familieomstandigheden wel raden van de verkoop van de bank; mijn man was bij mij weggelopen. De ware redenen was dat  het de bank van mijn moeder is die overleden was .
Nou ja reken maar dat hij een leuk mailtje terug kreeg  . Om vervolgens geblokkeerd te worden.
Er zijn nou eenmaal mensen die hun frustraties via internet afreageren want het is zo lekker anoniem…

Laatst belde er een buitenlander op. Wij hadden wat geitjes te koop.
Het leek geen grap maar serieus! ij vroeg of ik de geitjes aangetekend kon opsturen. Inwendig lag ik in een deuk. Ik zei natuurlijk kan dat:gewoon in een pakje naar het postkantoor…..
Maar het bleek geen grap, hij meende het echt!!!
Hij ging zelfs met zijn vrouw overleggen en zo.
Ik dacht dat het een grap was van hem en behandelde het ook zo.
Zaken doe ik nog het liefst op een rommelmarkt.
Reken erop dat ik leuke en mooie zaken heb opgedaan.
Zelf wil ik ooit nog zaakje beginnen in bv tweedehands baby en kinderkleertjes.

Nou nu zometeen naar de verjaardag van oma (mijn schoonmoeder)
Van harte gefeliciteerd .

13 Responses to “Handeltjes en zo”

 • Sandra zegt:

  ik zie het al voor me: een pakketje geit, nu maar hopen dat ze niet door het karton heen trappelen 😉
  ook wij hebben al wat leuke dingen gekocht via marktplaats (ook wel eens verkocht) over die commode had je al gelezen op mijn log denk ik. maar deze week heeft Michel een 2e hands opzet gaskookplaat gekocht. deze zetten we in ons nieuwe huis omdat de keuken pas in april geleverd wordt. zo kunnen we toch koken, wel een beetje behelpen, maar dat lukt ons wel!
  over die vermoeiheid: zou je bijvoorbeeld geen bloedarmoede kunnen hebben, daar wordt je ook zo moe van? pas goed op jezelf en doe vooral lekker rustig aan! hopelijk hoef je niet te lang op die uitslag van dat bloedonderzoek te wachten.

 • Cleopatra zegt:

  De leukste spullen haal je op een rommelmarkt. De reacties die je dan krijgt: Goh, dat zal wel wat gekost hebben, “nee hoor, hat was maar ……” Of spullen die versleten zijn weer opknappen, héérlijk! 😀

 • Jeanette zegt:

  Ik heb er zulke leuke dingen opgedaan. 😀 ons huis staat er vol van.Ik vind het heerlijk om op een leuke rommelmarkt rond te snuffelen.Je vind er ook dingen die je nergens anders ziet of inderdaad voor een prikkie,terwijl er in de winkel een heel dik prijskaartje aanhangt.Maar je moet er wel oog voor hebben 😉 .sommige mensen zien alleen troep.gelukkig is het mij met de paplepel erin gegoten.

 • Cleopatra zegt:

  Mijn ex deed dat heel graag! En hij maakte dan van “niets” “iets” 😀
  We hadden ook vele “oude” spullen staan 😀

 • superoma01 zegt:

  ook ik heb wel spullen gekocht op de rommelmarkt en via marktplaats hoor…..
  ik hoop dat ze er snel achter komen waar je zo moe van bent….. het kan inderdaad bloedarmoede zijn maar dat is toch makkelijk te controleren…… doe kalm aan en neem de rust die je nodig hebt!
  groetjes wil

 • Jeanette zegt:

  Bloedarmoede was het niet.het hb was wel aan de lage kant.Maar niet verontrustend.met uitgebreider bloedonderzoek wordt nu naar evt andere oorzaken gekeken.nog heel even afwachten.

 • zus zegt:

  Heb ik dus net die trilplaat opgehaald, krijg ik vandaag nog een mailtje over een ander aanbod. Had ik al weken geleden over gemaild en nooit meer iets van gehoord. Tja, nu waren ze helaas te laat.
  Wel chips eigenlijk, scheelde wel 15 euri. Nou ja, ik heb tenminste wel vanochtend al getrild, hihihi. Zal morgen wel spierpijn hebben. 😕
  Groetjes!!!

 • Resusbaby zegt:

  Ik lonk ook wel eens naar marktplaats, maar durf niets te kopen 😕 We zijn nu op zoek naar een camperbus, dus wel kwijlen bij de foto’s. En ideeën opdoen. Erg leuk.
  Zijn de vitaminen die ik op m’n log heb staan, niets voor je? Ik herken dit ook uit m’n zwangerschappen. Zo ontzettend moe, dat ik het liefst de hele dag door wilde slapen. Af en toe viel ik ook in slaap, als er een echo gemaakt werd.

  Liefs

 • Jeanette zegt:

  Ja ik zal ze gezien.wel had ik zelf al een ijzerpreparaat opgehaald.Wat leuk een camper.Wij hebben heel kort een campertje gehad.Best wel een oude bargel.Toch zijn wij er helemaal mee naar Italie geweest.Zelfs mee een grote bergpas overgereden;wilde net.haha.Maar ooit is onze droom zo,n hele mooie luxe 😀 😉 ps er zijn ook wel tweedehandscamperbeurzen.Heel leuk om het verschil in campers te zien.
  groetjes

 • miranda zegt:

  ik hoop dat er snel een oorzaak voor je vermoeidheid gevonden wordt ik las net al dat het geen bloedarmoede was…ik ben altijd een beetje huiverig voor nierproblemen omdat ik daar zelf ervaring mee heb gehad(ik wil je absloluut niet bang maken hoor) en marktplaats is erg leuk om rond te snuffelen wij hebben er laatst nog een hele mooie eethoek vanaf geplukt.
  en geitjes opsturen via de post? ik denk dat ik het ook als grap had gezien hoor

 • Jeanette zegt:

  Inmiddels blijkt het dus toch wel om bloedarmoede te gaan!!.De ziekenhuisuitslagen gaven hele andere hb waarden aan en die zaten er beslist onder.1 trapje oplopen en ik ben al buiten adem.gelukkig is er nu de oorzaak en niet echt wat ernstigs want er werd oa ook naar de schildklier etc gekeken.

 • miranda zegt:

  dat is een pak van mijn hart jeanette dat het maar bloedarmoede is(je snapt vast wel hoe ik het bedoel toch) krijg je nu ijzertabletten?in ieder geval heel veel succes

 • Sandra zegt:

  ik heb tijdens mijn zwangerschap de vitaminepillen Femnatal (ik geloof dat het zo heette, van Davitamon en dan de speciale voor zwangere vrouwen) en mijn HB is tijdens mijn zwangerschap steeds goed gebleven. ook dronk ik wel eens water met Roosvicee Ferro, niet echt lekker, maar hier zat ook weer ijzer door. staalpillen schijnen niet zo goed voor je stoelgang te zijn, dus als je het met andere middeltjes een beetje kunt oppeppen dat HB is misschien beter.
  gelukkig maar dat het toch bloedarmoede is hoor, niets ernstigs dus, maar wel heel vervelend dat je zo extreem moe bent.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief