Koninginnedag

Na een slechte nachtrust. De redenen ( ik weet namelijk niet waar ze dat allemaal nog meer doen) Maar ik raakte ermee bekend toen ik hier kwam wonen. De hele nacht rijdt hier dan de jeugd met brommers door de straat zonder uitlaten. Het begint om 12 uur en hield vanmorgen denk ik rond een uur of 5 a 6 op.  Nou als je huis dan een enkele meters van de doorlopende weg staat raadt je het al. Wat een lawaai. Maar oké, dan had ik maar oordopjes in moeten doen. Wij zijn standaard zoals elk jaar naar de vrijmarkt in IJsselmuiden geweest. Zelf heb ik daar overigens ook weleens gestaan. Nou ik denk dat wij het daar nog geen uurtje droog hebben gehouden. Dat viel tegen. Ondanks het eind lopen heb ik  helemaal geen last van harde buiken gehad. Dat viel mij zo mee. Maar al bij al waren wij eerder weer thuis dan ooit. Hier dan nog maar een paar foto’s  deze week van onze kersenboom in bloei.

10 Responses to “Koninginnedag”

 • Mama zegt:

  Ik ben weer terug in logland!
  Mijn oude log (eerste log in je linkrijtje) kan je verwijderen..
  Nieuwe log staat bij deze reactie 😉

  Ik kom gauw weer lezen, heb veel schade in te halen!
  LIEFS!!!

 • Esgallonnwen zegt:

  😀 Wat een prachtige boom!!!!! Echt schitterend! 😀

  Vervelend zeg die scooters ik baal daar ook altijd zo van en ze stinken ook nog behoorlijk 🙁

  Ik zal binnenkort is uitgebreid naar je oude log’s kijken en de website van giodio zelf.
  Groetjes, Kim 😀

 • Ik vond het zooo jammer dat Koninginnedag zo in het water viel.. Had graag nog even in de stad lopen pronken met m’n buik 😉

  Maar zo’n prachtige kerseboom in bloei maakt veel goed!

 • Sandra zegt:

  ik vind brommertjes altijd erg irritant klinken laat staan brommertjes zonder uitlaten. wie weet volgend jaar lekker in een ander huis met koniginnedag en dat staat vast en zeker in een andere woonplaats. het geluid van een motor klink natuurlijk veel en veel mooier 😀 maar dan ook bij voorkeur wel met uitlaat en niet vlak langs je huis de hele nacht door!
  wat een prachtige bloesem zeg! heel mooi!

 • jopie zegt:

  och wat een prachtige boom zeg!
  een prettige avond
  groetjes jopie xxx. 😉

 • jopie zegt:

  wij hebben rolluiken voor alle slaapkamer ramen
  dus dat scheelt enorm hoor!
  misschien een idee????
  sterkte verder meis..
  kus jopie xxx. 😉

 • Jeanette zegt:

  het is maar 1 nachtje per jaar 😉 Traditie.Verder slaap ik hier altijd als een roosje.En volgend jaar slapen wij waarschijnlijk ergens anders 😀

 • marloes zegt:

  Gelukkig is h et maar 1 nachtje per jaar !
  Wat een prachtige boom trouwens !!!

 • Aaf zegt:

  nog even mijn complimenten voor het filmpje van je woelwatertje…. wat een drukte in je buik van 1 buikbewoner zeg! je moet nog even he? geniet van deze zwangerschap!

 • Jo zegt:

  Mooie foto’s, hoop dat je inmiddels weer helemaal bijgeslapen bent.

  Groet,
  Jo

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief