Voorjaarsimpressie

Mei_2006_small_1

Mei_2006_12_small

Mei_2006_15_small

Mei_2006_45

Terwijl de kersenboom alle bloesem al weer heeft laten vallen : Jammer dat het altijd maar van zulke korte duur is, laten nu de andere fruitbomen hun bloesems zien. Hopelijk laat het najaar een goede fruitoogst zien. Dit weekend hebben wij dus ook voor het eerst weer op de veranda gegeten. Michel was met de motorclub weg.  Hij was de slaapzak vergeten. Eerst al de matras. Ik controleer altijd alles tien keer voor we weggaan. Volgens mij vrouwen eigen. Ik mag nooit zo controleren, Nu had hij het koud in de tent . Dan maar een smsje. Mijn goede bedoelingen . Tja,zo zie je maar weer. Wij hebben nu ook zwaluwen op de deel: de boerenzwaluw. Het schijnt dat ze elk jaar een vlucht naar de zelfde plek maken. Dat ze overwinteren in Afrika. Ik kon mijn kat wel koppie kleiner maken toen hij  een zwaluw had vermorzeld. En dat terwijl ie zo wankel loopt omdat een auto die hem aanreed en toch heeft overleefd. Er lag ook weer een muis als traktatie bij de voordeur. Het is de natuur, maar kat vang muizen en geen vogeltjes. Maar kon het haast niet voorstellen. De zwaluwen vlogen met hun gekwetter alleen maar hoog in de nok. Blijkbaar was de zwaluw een prooi geworden omdat deze tegen een raampje was gevlogen. Dat gold wel voor deze zwaluw. Deze heeft het overleefd en hebben wij op de foto kunnen vastleggen.

9 Responses to “Voorjaarsimpressie”

 • zus zegt:

  Wat mooi vormgegeven zeg deze foto’s. Hoe doe je dat? Prachtig al die bloesem! Eindelijk weer eens lekker buiten zijn en genieten van het mooie weer, zucht. Van mij mag het tot de kerstdagen zo blijven!

 • jopie zegt:

  wat een leuke foto van je kids zeg!
  stoere mannen al weer hoor!
  staat die mooie boom in jouw/jullie tuin?
  hij is PRACHTIG!
  een prettige avond
  groetjes van Jopie xxx. 😉

 • miranda zegt:

  ik heb alles weer even bijgelezen en wat een geweldig mooie spiegel zeg!
  ik ben wel jaloers op jullie tuin zeg in 1 woord prachtig!!!!
  en die veranda lijkt mij top!
  ps jullie hebben 2 prachtjongens

 • Sandra zegt:

  prachtige foto’s zeg, mooi hoor! ik bedenk me tegelijkertijd dat wij toch maar mooi een kijkje in jullie tuin kunnen nemen, terwijl Dion dit alles moet missen, de realiteit dus…. 😕
  over vogeltjes gesproken, de fiets van Michel moet nu buiten blijven staan, de mini roodborstjes zijn uit het nest en zijn nu heer en meester in onze schuur. de dag dat ze uit zullen vliegen laat nu niet lang meer op zich wachten!
  en als laatste nog even dit:
  😀 humor zeg, de vergeten slaapzak, brrrr, volgende keer maar wel vrouwlief de controle uit laten voeren Michel? 😉

 • michel zegt:

  prima.Maar het probleem is dan wel dat ik te laat zal komen( 8) (zoals bij iedere controle…… 😉 )

 • Sandra zegt:

  dan alleen de controle of de slaapzak meegaat? dat is vast maar 1 minuutje werk
  😉

 • Jeanette zegt:

  Tja zucht Sandra en manlief is vandaag de zware vuilniscontainer vergeten.Anders geen probleem…maar ben gister gevallen en tja auw,been,Voel mij nu net zo,n kruk.En Michel komt anders nooit te laat hoor 😉 .Die kwam ook al terug met motor omdat hij ook al het luchtbed vergeten was.En de mooiste was toen ik hem ooit stuurde voor aardappelen naar de winkel enne hij met chips terug kwam en geen ……Je raad het al.waar komt mijn drang toch vandaan? 😉 😛

 • Sandra zegt:

  ohoh niet handig dat zware ding! maar hopelijk toch niets ernstigs hé met je been?
  maar ook al vergeet jouw Michel dan wel eens wat, hij heeft wel 2 rechterhanden, die zijn ook goud waard toch?
  die van mij heeft 1,5 rechterhand, maar wat stemde ik dan toch op je nieuwe poll?
  😀 terwijl mijn Michel meekeek stemde ik voor “mijn man kan het wel, maar doet nooit wat” hij nam het me niet in dank af, maar kon er wel om lachen. hij is even het klussen moe (het weer is er ook wel naar om een ritje op de motor te maken) en nu we eenmaal verhuisd zijn staat alles opeens op een laag pitje. ik had ook niet anders verwacht! maar er is wel heel veel verbouwd inmiddels, dus eigenlijk mag ik niet klagen!

 • Kim zegt:

  Hoi, ik heb ook ingevuld dat mijn man het wel kan maar te weinig doet, zul je altijd zien dat hij natuurlijk nu net aan het klussen is 🙂

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief