Hij is er !!!!!!!!!!!!!!!

Zondag nacht/ochtend,om 1:16 uur is geboren onze zoon FABIAN.

Na een woeste bevalling (zgn weeënstorm) heeft Jeanette onze 8 pond wegende zoon ter wereld gebracht.

Jammer genoeg een infectie opgetreden, en Fabian moet nog een week in het ziekenhuis blijven…………..

Zo gauw Jeanette weer thuis is, wordt dit log voortgezet.(heb ik het nu een beetje te druk voor!)

Maar,dit is `em dan:

Pappa Michel.

27 Responses to “Hij is er !!!!!!!!!!!!!!!”

 • Mama Angel zegt:

  Gefeliciteerd met jullie zoontje en broertje!! Liefs, Mama Angel & Xander

 • Francis zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd!!!! (was je eerder dan ik ) Ik hoop dat Fabian snel en gezond bij jullie thuis is.

 • Joke zegt:

  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje Fabian !!!

 • Rita zegt:

  van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje fabian. en wat en leuke datum mijn jongste dochter anouk is op 12 juni 17 geworden. Heel veel geluk met de kleine en veel liefs van rita

 • Kim zegt:

  Hey hoi hoi hoi!! Heel erg van harte gefeliciteerd!! Ik ben blij voor jullie dat Fabian op de wereld is. Veel liefs, Kim

 • Sandra zegt:

  van harte feliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje. hopelijk mag Fabian heel snel mee naar huis. hopelijk is het niets ernstigs en gaat met Jeanette ook alles naar omstandigheden goed. leuk Michel dat je ons even op de hoogte gebracht hebt!

 • marion pronk zegt:

  jullie allemaal gefeliciteerd met fabian. Wat een groot mooi kind. Nog even en dan is hij thuis. Beetje jammer van de infectie. Maar een weekje is te doen. Ik ben nu zelf 27 wk zwanger. Hoop dat deze kleine nog even blijft zitten. groeten ed marion amber en…….pronk

 • Fronie zegt:

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Fabian. Ik hoop dat hij snel bij jullie thuis zal zijn. Ondanks zijn verblijf in het ziekenhuis, wens ik jullie toch een hele fijne kraamtijd toe! Dion en Giovanni, ook gefeliciteerd met jullie kleine broertje. Wat zullen jullie trots zijn! Groetjes, Fronie. beheerder mailinglist mama’s van prematuren.

 • Annelies zegt:

  Van harte gefeliciteerd met de geboortje van jullie zoon!!!!!

  2006-06-14 08:05:10

 • MiekeK zegt:

  Gefeliciteerd! Veel geluk met Fabian, wat een mooie naam trouwens!! Groetjes, Mieke K

 • Karin v.d. Weijden zegt:

  PROFICIAT met jullie prachtige zoon en broertje FABIAN. Hopelijk mag hij snel naar huis, zodat jullie thuis heerlijk kunnen gaan genieten! Groetjes, Karin, mama van Jos en Thijs

 • funnyme zegt:

  Daar mag je nog eens trots op zijn !! Van Harte Gefeliciteerd met je zoon. Funny Me.

 • Broeder Erik zegt:

  Van harte gefeliciteerd en alle geluk en gezondheid toegewenst die er is.

 • @lice zegt:

  van harte met jullie zoon en broertje..veel geluk met de kleine man… groetjes alice

  N

 • Mimpje zegt:

  Gefelciteerd!!!

 • Martientje zegt:

  Gefeliciteerd zeg!! Wat een lieve foto.. Hopen dat de kleine snel gezond en wel naar huis kan!

 • Zus zegt:

  Ik zal ook nog een felicitatie plaatsen op jullie log, ook al heb ik jullie persoonlijk al gefeliciteerd. VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!! Het is een prachtig mannetje, met een prachtige naam en prachtige ouders! Jullie mogen trots zijn op jezelf. Het is allemaal heel snel gegaan, maar jullie vingen het geweldig goed op. Heel veel liefde, gezondheid en geluk gewenst met z’n vijfen! En speciaal voor Dion en Giovanni: GEFELICITEERD met jullie broertje jullie zullen vast heel lief voor hem zijn en goed voor hem zorgen! Liefs, Gerdy

 • GEFELICITEEEEEERD met de geboorte van jullie zoontje en broertje!! Wat een geweldig nieuws 🙂 Ik hoop dat Fabian weer snel naar huis mag, en dat met mama ook alles goed gaat. Ik kom snel weer kijken! Groetjes en een knuffeltje van Merlijn

  2006-06-14 00:15:59

 • Erik en Henriet zegt:

  Lieve Michel Jeanette ,Dion en Giovanni HARTELIJK GEFELICITEERD met jullie zoon en broertje . Een gedichtje voor jullie: Het was zaterdag,en het werd nacht. Toen draaide de wind,er verscheen een ster. De maan was rond ,de zon lachte En opeens kon hij niet langer meer wachten. De wereld is een wonder rijker:Fabian We hopen dat het snel voorspoedig zal verlopen met Fabian En straks thuis volop kunnen genieten. Veel liefs Erik en Henriet

 • Aaf zegt:

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Fabian. Een mooie naam, een mooi ventje! Wat een rijkdom erbij voor jullie. Ik hoop dat de bevalling ondanks de weeenstorm is meegevallen voor je. Geniet lekker van je ventje. Over een week mag je weer naar huis… ik hoop dat de tijd snel gaat in het ziekenhuis. Geniet en je hebt het goed gedaan! Liefs Aaf

 • hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje fabian ik hoop dat hij snel thuis is

 • Lex zegt:

  Hèhè … eindelijk de log weer gevonden pfffffft! Van harte gefeliciteerd hoor, ook vanuit het zonnige zuiden hahaha Helmen heb je al, maar ik heb nog wel een maxi-cosi in de aanbieding voor in het span … hebbuh??? 😉 Groetjes, houd moed hè lange!!! Grtzzzz Lex

 • Agnes zegt:

  Hoi Jeanette Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je zoon. Ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat je lekker aan het genieten bent. Ik volg je via deze log nu . Eerder via resusbaby. Groetjes Agnes moeder van Anna Fleur ,En Nora Lynn.

 • Keshia zegt:

  Van harte gefeliciteerd met jullie lieve en mooie zoon!!!! Geniet ervan!!!! xxx Keshia & Emil

 • Angela zegt:

  Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van de kliene Fabian, jullie zoon en broertje Zorg dat het gauw beter word , kunnen jullie er van genieten! Veel liefs Angela

 • Gezien mijn overstap terug naar weblog.nl zijn zo de reacties(felicitaties) hier van deze log toch terug te zien op de link

 • Ard zegt:

  nogmaals van harte jullie allemaal, veel geluk en gezondheid! weer een jongen…. bedoel ik niets mee hoor, hahaha.. dat hij maar net zo goede gouden handjes krijgt als zijn vader. groeten van je motormaat Ard.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief