Jezus in de couveuse

Zo zeg….Als moeder van een couveusetweeling kom ik dit tegen op het net

1215premature Te vinden hier

Het is wel origineel. Want tja wat als Jezus te vroeg geboren was?

De couveuse is er van begin de vorige eeuw. Maar zo aan de reacties te lezen weet niet iedereen geloof ik op de site wat een couveuse is. Ach maar zo hadden wij er meer

Couveusekind als afbakbroodje Eerlijk gezegd lijkt mij het wel knus, warm en gezellig met de dieren. De kribbe…..Het blijft tot de verbeelding spreken. Geef mij toch maar een kribbe i.p.v. de couveuse in gedachten. Al red je het dan niet als een veels te vroeg geboren kind…..

Maar ook met kerst zijn er weer vele kindjes die in het ziekenhuis liggen. Wel dan niet in de couveuse. Het plaatje zet tot denken…..Origineel is ie wel en toont ook wel van lef. Want als Jezus te vroeg geboren was?

6 Responses to “Jezus in de couveuse”

 • Tina zegt:

  Jezus in de couveuse, haha. Maar wat jij zegt: naar wanneer je kind in de couveuse ligt en dubbel zo naar in december. O, ik heb je een stokje gegeven, check mijn log. Ik weet niet of je er blij mee bent. Zie maar of je hem aanneemt πŸ˜‰

 • miranda zegt:

  Origineel is het zeker maar ook wij dwalen tussen kerst en oud en nieuw altijd met onze gedachten terug dat Justin in Nijmegen lag op neonatologie en in die week een dubbele longontsteking te pakken had….zo’n rotweek vewrgeet je nooit weer en vooral met dat soort dagen….

  Datzelfde zullen jullie ook hebben en vergelijken met Fabian nu?
  alvast hele fijne kerstdagen met al je mannen!

 • Jeanette zegt:

  Hoi Miranda,
  Wat mij bijgebleven is van de kerst destijds was dat Dion met kerst thuis zou zijn tweelingbroertje.Toen kwam dat met de ogen en heeft hij ook een dubbele longontsteking opgelopen waarvan ik altijd van mening blijf dat dat gekomen is van die verpleegkundige die hem over de koude tochtige gangen heeft gereden terwijl dat nooit had mogen gebeuren.Het werd bijna zijn dood.Met oud en nieuw werd Dion geopereerd.Gelukkig lijkt het inmiddels wel zo ver weg dat ik het behoorlijk los heb kunnen laten..Maar zoals je het dan beschrijft kun je wel stellen dat ik ook denk van :Wat een nare kerst en nieuwsjaarswisseling is dat destijds geweest
  Ipv dat Dion thuis zou komen werden er nog drie maaden bovenop geplakt en konden wij het met het bericht doen dat hij blind was geworden.Dat tekent hem en ons natuurlijk voor de rest van het leven.

 • Kim zegt:

  Hey Jeanette!

  Dank je voor je leuke berichtje op mijn site. Ik weet niet of ik weer ga loggen. Voorlopig in ieder geval niet.

  Ik ben wel te vinden op hyves.nl ken je dat? Vind ik op het moment leuker omdat het lekker luchtig is en het alleen over de fundingen des levens gaat.

  Mail me als je meer wilt weten over hyves.

  Groetjes, Kim

 • Jeanette zegt:

  Het viel mij op dat heel veel mensen van de beginperiode er mee gestopt zijn.Ik blijf nog wel loggen hoor.Al zou het nog alleen voor mijzelf zijn hihi.Maar het is wel erg rustiger geworden met minder interactie.Soms ben ik ook wel benieuwd wie er mee lezen.Ik heb nu een teller die erg uitgebreid is.Daarin zie ik dat ook specifiek en wel vaker op giodio is gezocht en zelfs mijn woonplaats.Stille lezers maken zich niet bekend en ik vraag er ook niet om.Dat is nu eenmaal als je online gaat en dat van niemand kan verlangen.Wat ik niet kwijt wil voor de hele wereld plaats ik niet.Daarnaast ik ook weleens meelees en geen berichtjes achterlaat.Ach ik blijf gewoon loggen en dat Hyves ken ik van dat ik het weleens gezien heb.Maar ben benieuwd naar je profiel.Ik zit momenteel trouwens bijna niet op msn.

 • Natsza zegt:

  Ach ja, wat als… Ik vind zo’n kerststalletje altijd wel heel erg leuk. Heb er dit jaar ook maar eens een gekocht, zelfs als Boeddhist vind ik het toch altijd wel heel sfeervol ;-).

  Nog gefeliciteerd met Fabian en nog een hele fijne dag.

  Carpe Diem
  Natasza

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt Β©GioDio

Archief