Aan het einde van een zomerse dag ……..

strand

strand1

strand3

strand4

4 Responses to “Aan het einde van een zomerse dag ……..”

 • Sandra zegt:

  er staan zo te zien echt wel voldoende prullenbakken, ik heb er ook een hekel aan als mensen van alles laten liggen. Stan en Colin nemen dit al een beetje over!

 • giodio zegt:

  @Sandra ,De afvalbakken hier hebben een ondergrondse container en raakt daardoor niet snel vol. Peuter ruimt alles zelfs graag op, nu verwacht ik dat van onze tweeling ook en doen ze ook. Maar als je er niet bij bent en ze zitten in een groep, zeg het maar? van mij mogen er overigens boetes opstaan, er ligt ook kapot glas etc. Ik zou het overigens niet zo waarderen als ik zag dat mijn kind een volle zak chips meekreeg en vervolgens niet opgegeten werd, maar gebruikt werd om op te springen, dan doen ze het er echt om. ; )

 • Rinus zegt:

  Thuis ook zo zullen we maar zeggen!.
  Groet Rinus.

 • Tina zegt:

  Voor mij is het echt ondenkbaar, dat ik zo mijn troep achterlaat. Zelfs al zouden er geen afvalbakken staan, dan zou ik het in een tasje doen en weer meenemen. Wat een asofiguren heb je toch. En zo te zien zijn het er nog veel ook!

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief