Wintersport YESSSSS..wij gaan

Vandaag hebben wij  de knoop doorgehakt, wij gaan op wintersport!.

14 januari zijn wij 12 en half jaar getrouwd. Met een knoop in de maag heb ik een wintersportvakantie geboekt voor alleen ons tweetjes. Het is drie jaar geleden . Sölden en vanaf de geboorte van Fabian beperkte oppas zich tot een avondje of een dagje. Het is raar,maar met Dion en Giovanni was ik door de ziekenhuisperiode gemakkelijker met dit gegeven. We waren het gewend door niet normale omstandigheden, hoe hard het ook klinkt. Toen vond ik het minder moeilijk omdat ik niet beter wist. Maar heerlijk is heerlijk, eenmaal geboekt komt er toch een gevoel van euforie.        Na drie jaar gaan wij weer op de lange latten. Sneeuw, lange latten en apres ski en vooral genieten. En we hebben nu niet beknibbeld want we zitten in (Hoch) Sölden aan de piste in een vier sterren hotel. (was nog maar 1 kamer) Ach weetje….Hoeveel huwelijken stranden niet ? Ondanks alles wat we meemaakten zijn wij al twaalf en half jaar bij elkaar. Wij hebben samen zoveel meegemaakt samen.Vele huwelijken zouden het niet overleefd hebben. Soms al om iets kleins wordt er gescheiden. Nu staan wij sterker dan ooit. Onze kids zijn in goede handen bij opa en opa (mijn schoonouders) (mijn ouders leven immers niet meer) Anders was het ook niet te realiseren te geweest. Wij zitten in dit hotel voor 6 dagen. Morgen probeer ik er een vlucht bij te boeken. Ook wel lekker….alleen komt dan de rejected take-off (het vertrek wordt in aanloop naar het opstijgen afgebroken) ( in 2000) van de geit op de baan altijd weer voorbij in gedachten en  de 9 uur durende vertraging  op een militair vliegveld doordat de banden aan stront waren geremd en de vreselijkste  turbelentie ooit meegemaakt om tijd te winnen in hevige onweersbui. Maar het zou ook betekenen om 9 uur in de ochtend in Innsbruck te kunnen zijn. Twee keer reden wij het met de auto, maar hadden dan ook een volle week. Ik houd mij maar aan de laatste vlucht (Turkije) vast die grandioos verliep. De skies kunnen weer van de zolder worden gehaald en denken….Kids, dieren en huis zijn in goede handen. 12 en half jaar getrouwd doe je ook maar 1 keer…..Toch ?.

6 Responses to “Wintersport YESSSSS..wij gaan”

 • Tina zegt:

  Gáááf!!! Ik kan me voorstellen dat je er naar uitziet. Alleen over de vlucht…Wij doen het altijd andersom; eerst de vlucht boeken en dan het hotel, want alles staat of valt met het feit of je wel op de gewilde data kan vliegen. Maar je zit geloof ik net buiten de schoolvakantie, toch? Komt vast wel goed.
  Vliegangst heb ik ook maar ik block het weg. Pas op het moment zelf denk ik; Ik doe dit NOOIT weer, maar toch vlieg ik altijd weer opnieuw 😉

 • Jeanette zegt:

  Hoi Tina,we hebben zelf een vlucht vanaf Rotterdam geboekt. Maar heel gedoe. Door veel verkeerde voorlichting bij Vrij Uit geen transfer. Nu is dit opgelost door Vrij Uit. Ze komen ons tegemoet. Valt eens mee. De manager daar werkte mee. Uiteindelijk hadden hun ook fout gemaakt. Dat kennen we niet altijd dat het toch opgelost wordt….Pffff er is blijkbaar ook altijd wat.

 • Rinus. zegt:

  Mooie vooruitzicht en natuurlijk toppie zo’n vakantie.
  En de vlucht zal heus meevallen.
  Groet Rinus.

 • Tina zegt:

  Inderdaad, als ze zelf de fout maken, zouden ze het ook op moeten lossen. Maar alles is dus in orde nu! Lekker dat alles rond is. En nu lekker genieten van de voorpret! Dat is minstens de helft van het plezier 😉

 • miranda zegt:

  alvast heel veel plezier toegewenst!
  en ik snap precies wat je bedoelt met het feit dat je dion en giovanni wat makkelijker uit handen gaf…ik ervaar dit met Justin precies zo
  alvast hele fijne feestdagen toegewenst!

 • Sandra zegt:

  wat een heerlijk vooruitzicht, jullie hebben gelijk dat je het doet hoor! geniet er maar lekker van!

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief