Mevrouw met rechten

Ik ben bij de supermarkt voor een BBQ met vrienden vanavond. De parkeerplaats is behoorlijk vol. Maar er is toch nog een plekje. Dan kom ik terug met mijn karretje en ik zie vervolgens een vrouw in een scootmobiel stunten.
Ze heeft mijn parkeerplek uitgekozen om langs te gaan. Meteen begint zij een aanval op mij uit te oefenen en durft mij te verwijten dat ik op een invalidenparkeerplaats sta. Dat is overigens niet waar.

Maar het heeft ook niks te maken met dat ze er niet langs kan, immers ook dan zou er een auto geparkeerd kunnen staan en zou ze er nog moeilijk langs kunnen. Ze is gewoon verkeerd gereden. Meestal laat ik mij niet verleiden, maar nu geef te kennen dat ze fout is en dat ik als geen ander weet hoe vervelend obstakels zijn in het leven van de gehandicapten gezien mijn ene zoontje natuurlijk gehandicapt is; Ja roept ze vervolgens: maar ik houd met iedereen rekening.

Ze zet vervolgens vol gas haar scoot in de vooruit en knalt keihard, doelbewust tegen mijn karretje aan.
Er zit een geweldige lieve grote lobbes aan de lijn buiten de supermarkt. Ik zie het beest en geef aan:

Wordt het eens niet tijd voor een hond mevrouw?
Mopperend roept ze, die heb ik.

Of was het geen geleidehond wat ze heeft?
Geloof dat ze extra rechten opeist in haar wereld van gehandicapte, maar dat maar eens moet doen in voorzieningen die haar echt de weg wijzen.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief