Eindelijk…. Letterlijk

Het staat voor de deur.

Het kwam ook beide met de deur in huis vallen.

Letterlijk de  camper en letterlijk de kaakoperatie!.

Wat een dag. Dan heb ik het nog niet inzake Dion (letselschadezaak). Ik had nog niet de telefoon neergelegd na een gesprek met onze advocaat of daar kwam het besef dat ik bijna aan de beurt ben met de brief van het ziekenhuis.

Na twee en half jaar een beugel kan ik LET WEL twee dagen voor mijn veertigste verjaardag onder het mes. Dat zal mij een feestje zijn zeg. Dit jaar de  zaag in mijn kaken en waarschijnlijk in mijn heup omdat ik botopbouw nodig ben voor een implantaat. Dat ik er tegen op zie mag duidelijk wezen. Dat ik op mijn veertigste verjaardag misschien nog in het ziekenhuis lig is natuurlijk ook niet om over te juichen. Dat kan ik dan letterlijk en figuurlijk niet. Maar ik heb geen zin in verschuiven. Ik ga nog liever morgen. Een voordeel is wel dat ik nog lekker naar mijn favoriete jaar(vlooien)markten kan. Een soort verslaving. Maar een weekendje met de camper en ons hele gezin zit er niet meer in, laat staan dat ik met een vriendin misschien nog een weekend naar Istanboel of Parijs zou gaan. Ik moet 30 september onder het mes. Nu moet ik dus een moeilijke keus gaan maken. Doe ik de bovenkaak ook mee? dan duurt de operatie nog twee uur langer(vier uur) Maar dit is meer cosmetisch. Dat ik de lippen meer ontspannen kan sluiten. De onderkaak is noodzakelijk. De kaakchirurg stuurt mij wel beetje aan op beide. Maar ik twijfel wel. Ondanks zijn schouderklopje met ga ervoor . Ik probeer gedachten aan de operatie te onderdrukken. Als ik nog geen hypochonder ben of wil zijn na alle  enge verhalen over kaakoperaties vertoont mijn mobiel wel rare( t9 woordenboek)grappen. Of ik mijn veertigste verjaardag niet meer ga halen (eng ding die telefoon) Om nog maar niet te spreken als ik zie hoe sommige bezoekers op mijn weblog komen. Kans op overlijden kaakoperatie. Ik heb het nooit ergens neergezet in deze volgorde. Ja….los van elkaar in de blogs. Maar slik dit wil ik niet lezen. Natuurlijk niet. En dan staat het in een zoekopdracht . Toch moet ik een keus maken en ja welke?  Maar gelukkig kom ik ook leuke dingen tegen via  mijn bezoekersteller. Bv op een hyvespagina te komen van iemand waar de link van dit weblog van O’Neill Out of Bounds staat met leuk commentaar of het filmpje Kus van Fabian als krabbel bij iemand.

En toen kwam vandaag de camper. Onaangekondigd. De kids schreeuwden tegen mij, mama, de camper. Daar was ie dan na vele weken. En ook wat een gedoe om die bouwval (met prachtinterieur ) op wielen op de oprit te krijgen. Maar alles zat er nog op en in behalve mijn goede zonnebril. Die was door iemand meegenomen op de camping, net voor we weg wilden rijden en hadden daar toen nog een grap gemaakt over de verzekering omdat ik er zo zuinig op was en dat ding zo duur was. Maar eindelijk mijn goede kussen, kleding en zo weer. Maar de camper daar kan ook een grote ingreep aan gebeuren. Groots gesleuteld aan gaan worden.

Ik krijg visioenen in manliefs schuur….zaagjes, hamertjes.

Net als aan mijn gebit. Letterlijk………………….Ach dan word ik er misschien nog mooier op na mijn veertigste. Ga vast nog verder afvallen. Dan kan ik straks maatje 36 gaan kopen en heb ik straks natuurlijk een stralend gebit. Want ik ga ook voor bleken. Omdat ik niet zo,n gerimpelde tuitmond van een zuurpruim wil hebben moet ik toch maar de bovenkaak overwegen. Ik doe het denk ik….denk het. Twijfel. Droom even weg naar de vakantie…..Lang geleden. Dat helpt. Toen dit alles nog zo ver weg leek….en met een glimlach. Let vooral op bij het filmpje met het dansgebeuren. Hoezo een nichterig type.

7 Responses to “Eindelijk…. Letterlijk”

 • Rinus zegt:

  Er staat wat te gebeuren zeg en dat is niet niks allemaal.
  Het gaat goed komen en met een grote lach door het leven.
  Het filmpje ziet er leuk uit en een mooie vakantie(behalve de camper dan) en jij zelf ziet er ook top uit en een knappe vrouw om te zien!.
  Fijn weekend.
  Groet Rinus.

 • giodio zegt:

  Haha, ik ga bijna blozen hoor ; ).

 • Tina zegt:

  O ja, één nichterig type gespot! Haha, maar je hebt een heel mooi sfeervol filmpje in elkaar gedraaid. Ondanks de pech hebben jullie veel om naar terug te kijken.
  De operatie die je te wachten staat is niet niks. Maar je moet er even doorheen en voordat je het weet kijk je daar ook op terug. Het komt vast goed!
  En ik ben het met Rinus eens. Niks geen kilootjes eraf. Dat is niet nodig bij jou 😉

 • Natasza zegt:

  Heel veel sterkte de komende tijd. Wil je best komen opzoeken hoor, neem ik een pak vla mee. Vloeibaar eten zal na de operatie wel noodzakelijk zijn.

  Nog bedankt voor je berichtje op mijn blog en hou je taai okay. Laat me weten of ik iets voor je kan betekenen. Whatever just let me know.

 • Natasza zegt:

  Wil je even een fijn weekend wensen. Geniet van het moment.

  xxx

 • Sandra zegt:

  moest even flink bijlezen hier, maar de camper is terug dus! boodschap voor Michel: succes, gaat vast wel goedkomen!

 • giodio zegt:

  @Sandra.Inmiddels loopt de camper alweer ; ).Maar of het dit jaar nog een weekendje weg wordt?.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief