Koninginnedag, de traditie….

Met Koninginnedag willen wij gewoon lekker in Nederland zijn. Onze traditie is al jaren naar de vrijmarkt gaan in IJsselmuiden. Kilometers lang kramen! Vroeger stonden wij er overigens ook zelf om overbodige spullen te verkopen.  Misschien  moeten we dat ook weer eens gaan doen. Jong geleerd is oud gedaan. Zowel de handelsgeest =verkoop,  als leuke spullen opdoen voor weinig. Giovanni was eerst wat aan het mokken. Hij had de keus., wel of niet meegaan met ons. Maar wat was hij achteraf  blij dat hij was meegegaan en met zijn opgedane subwoofer set  voor 2 euro die het overigens prima deed. Tja ik blijf een fervent fan van rommelmarkten, vrijmarkten, vlooienmarkten. Hoe je het ook benoemt. Vooral van de buitenmarkten waar traditioneel Koninginnedag de eerste van is. En ja ik vond dat  we best weer een koopje hadden.  En dat vonden blijkbaar ook veel omstanders. We hadden veel bekijks met het ding  en er werd vaak gevraagd of wij het weer wilden verkopen. Nu maar hopen op een mooie  zomer……

bbq

2 Responses to “Koninginnedag, de traditie….”

  • salty zegt:

    Goeie koop , zo te zien.
    Ik hoop met je mee voor een mooie zomer.

  • Sandra zegt:

    inderdaad zoiets koop je voor een prikkie op een markt, nieuw kost dat ding een kapitaal. met dank aan de wielen eronder konden jullie hem denk ik vrij makkelijk meenemen.
    ook wij waren afgelopen zaterdag op de rommelmarkt, je wil niet weten wat een troep wij allemaal zagen! van 1 uitstalling heb ik nog steeds spijt dat ik geen foto nam… een complete schuur leeggehaald door iemand, zagen, kettingzaag, snoeren (heel veel) allerlei roestig uitziend gereedschap incl. electrische apparaten, waarvan je van dat laatste volgens mij er zeker van kunt zijn dat de stoppen doorslaan als je het zou gebruiken!

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief