Willingen

Op drie uurtjes rijden zit je in een andere wereld. Een witte en die geeft heel veel plezier. Hoe graag wij ook zouden willen. Oostenrijk zit er dit seizoen vast niet in. En dat heeft te maken met alle geregel. Kinderen en huisdieren en huis. Voor dit weekendje hebben we dan ook bijna alles al uit de kast moeten halen. Maar het is de moeite waard geweest. Afgelopen vrijdag kwamen wij in een zonnig Willingen aan. Om twee uur in de middag stonden wij op de piste na eerst het pension(bekend) en een restaurant hebben aangedaan. En er was veel veranderd met het Willingen zoals wij die  kenden. Ook al genoot Willingen bij ons al jaren een duidelijke voorkeur boven Winterberg. De laatste keer was Giovanni mee en was toen ziek. Dat was geen succes en dan praat ik over een aantal jaren geleden. Willingen heeft vorig jaar een cabinegondel gekregen. Daarnaast veel sneeuwkanonnen en die investeringen waren merkbaar. Geen ellenlange rijen meer voor een stoeltjeslift waar je tergend langzaam de berg op ging en die met de wind die nu ook was zekers geen pretje was. We werden die vrijdag verrast met een prachtige maanopkomst en een zonsondergang tegelijk. De zaterdag was betreft het weer een stuk minder. Er was veel wind,bewolking en mist. Maar op de berg in de skihut was het heerlijk vertoeven. De sfeer zat er om twaalf uur in de middag er al weer compleet in. Men weet daar wel wat feest vieren is!Foute muziek(Modern talking enzo)bier en lol. Generaties door elkaar. Biervaatjes op de tafel en meedelen in het feestgedruis. Waarom nou in die hut altijd mannen mij op de foto willen zetten is een goede vraag. Maar dan ook nog willen zoenen. Om twee uur verlieten we de skihut. De avond nog heerlijk gezwommen en in de sauna geweest.Verder natuurlijk twee avonden uit eten. Zondag was weer een stralende dag. De zon scheen volop. Helaas was het weekend achteraf ook veel te snel voorbij. Maar een spontane ingeving is soms zo verkeerd nog niet.

4 Responses to “Willingen”

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief