Moby

Drie weken Suriname waarvan twee weken in de  jungle zitten erop. Het was een fantastische en unieke ervaring waarbij ik ontzettend veel beleefd en meegemaakt heb. Dat is niet even snel in een blog te vatten, daar ga ik echt voor zitten. Nu is het vooral het laten doordringen. Door alle belevenissen leek het in Suriname of ik veel langer weg was. Eenmaal in Nederland terug lijkt het ook allemaal weer snel gewoon terwijl ik pas sinds zaterdag terug ben. Ik kreeg een warm lief ontvangst op Schiphol van mijn mannen. Aan de deur thuis hing  een mooie zelfgemaakte krans van mijn beste vriendin met een hartelijk welkom. Saga was dolblij mij terug te zien. Er was helaas 1 enthousiast maatje minder om mij te begroeten.

Ik had het droevige nieuws al te horen  gekregen in Suriname. Het nieuws kwam daar ook niet onverwachts. Michel heeft onze Moby laten inslapen op 8 november. Het ging niet meer. Kort voor ik naar Suriname vertrok had ze nog een zware epilepsie aanval gehad. Met prednison kreeg ze  toch nog een aantal hele goede dagen. Voor ik naar Schiphol vertrok liep ze nog steeds achter mij aan, gaf haar nog een paar knuffels en vroeg haar het nog even vol te houden. Ik vond het wel moeilijk dat uitgerekend Moby overleed toen ik in Suriname was. Op een maand na hebben wij  haar 15 jaar gehad. Ze was de dochter van Saga 1 en mocht zelf helaas nooit puppy’s krijgen. We hadden dat destijds wel gehoopt. Moby kreeg een mooi plekje onder de grote beukenboom.

moby

2 Responses to “Moby”

  • Sandra zegt:

    welkom thuis! ben benieuwd naar je reisverhalen in ieder geval.

    wat een droevig nieuws dat een trouw maatje er niet meer is. ik denk dat Moby een prachtleven gehad heeft bij jullie en dat jullie mooie herinneringen hebben aan haar hebben. zeker moeilijk dat je haar laatste dagen niet hebt kunnen meemaken.

  • Tina zegt:

    Welkom terug! Fijn dat je weer bij je mannen bent, maar heel droevig dat er één vriendinnetje niet kon zijn 🙁 Vijftien jaar is lang en het is fijn dat je al die tijd van haar kon genieten, maar het gemis is er des te erger om, natuurlijk.
    Ik ben ontzettend benieuwd naar je Surinameverhalen. Ik neem aan dat daar nog wel de nodige logs over zullen volgen 😉

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief