Bang in het donker

Weet je wat ik nou zo raar vind vraagt Dion,  ik ben blind en toch ben ik ook bang in het donker.

 

2 Responses to “Bang in het donker”

  • Tina zegt:

    Dat is iets wat ik niet zo snel zou verwachten. Aan de andere kant moet het voor hem gevoelsmatig hetzelfde zijn om ’s nachts alleen op zijn kamer te liggen, terwijl de rest van het gezin slaapt.

  • Petra zegt:

    Donker kan gekoppeld zijn aan nacht, dus vaak alleen zijn, maar ook aan bijvoorbeeld iets spannends. Ook klinken geluiden ’s avonds, als het dus donker is, anders. Dion krijgt waarschijnlijk veel mee van wat donker is. Vooral het gedeelte ervan dat niet zichtbaar hoeft te zijn. Is donker dan misschien toch een gevoel?

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief