Trouwfoto aan de wand

 

 

 

Laatst had ik ons trouwalbum (analoog) weer eens in handen. Ik blijf analoge foto’s scherper, mooier vinden. Manlief en ik zijn aankomende 14 juli alweer 17 jaar getrouwd. En wij hopen dat wij in de toekomst onze diamanten huwelijk ook mogen vieren. Als we ons huwelijk over hadden mogen doen hadden wij bepaalde zaken zeker anders gedaan. Wie weet had manlief dan wel mijn meisjesnaam aangenomen . Waren wij zeker naar het stadhuis in een oldtimer gereden, het liefst in een gele volkswagen kever. Maar wat was er mis mee geweest om in Las Vegas te trouwen? Als ik trouwens eerlijk ben vind ik dat we destijds de meest truttige statige foto’s  hebben uitgezocht om aan de wand te hangen. Dat ze er niet meer hangen wil niets over ons huwelijk zeggen. Dat u dat maar weet!

Manlief moest een aantal weken terug  op paleis het Loo zijn i.v.m. werkzaamheden op de erfgoedfair. Deze dag bracht ik er ook met kleuter door. Nou mijn benen hebben wat te verstouwen gehad die dag. Van de ene workshop naar de andere en mede ook door hand en spandiensten. Deze dag vloog echt om.  Ik schoot er nog wel de bovenste foto. Je vraagt je af wat er in de gedachten van de desbetreffende mensen omgaat in de foto. Het echtpaar waarvan de vrouw in een elektrische rolstoel zit. Het bruidspaar en de fotografe die ik eerlijk gezegd wel een goedkope manier van fotograferen vind hanteren. Nee, dan onderste foto met de Chinezen. Kosten nog moeite werd bespaard.  En nu de vraag, waar is de onderste foto genomen? Het pijltje kan een hint zijn. Waarom een dergelijke houding aannemen voor een foto. Ik weet natuurlijk niet of de Chinezen daadwerkelijk van China hier heenreisden. Maar niets is onmogelijk.  En tja, als ik nu de locatie mocht uitkiezen. Werd het dan nog rietland en bruggetjes in de Wieden?

 

2 Responses to “Trouwfoto aan de wand”

  • Rinus zegt:

    Alvast gefeliciteerd en natuurlijk had het anders gekund het trouwe, maar je bentr wel getrouwd en daar ging het om…Samen bj elkaar.
    Groet Rinus, richting de 25 jaar..

  • Tina zegt:

    Jullie zijn ook al weer lang bij elkaar. Ja, wanneer je terugkijkt, zou je sommige dingen wel anders willen doen. Je trouwfoto had er zeker anders uitgezien wanneer je in Las Vegas was getrouwd. Dan had er iig een nep-Elvis naast jullie op de foto gestaan *spreekt uit ervaring* 😉
    Leuk zo’n dagje op het Loo. Ik heb trouwens geen idee waar de onderste foto is gemaakt. Ben ook niet goed in hints en dat soort dingen, haha. Krijgen we het antwoord nog wel te horen? 😉

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief