Het straatmuseum

Dion heeft meegedaan met het project het straatmuseum op zijn school: Project van schilderijen en kunstwerken gemaakt door kinderen ; hetstraatmuseum
Het Straatmuseum is een interactief rondreizend museum en exposeert kunstwerken van kinderen op een bijzondere plek, de straat! Het museum is nieuwsgierig en wil graag weten wat kinderen bijzonder vinden en wat volgens hen in een museum zou moeten staan. De schilderijen worden te vondeling gelegd op straat en een etiket aan het schilderij nodigt de gelukkige vinder uit een bijbehorende brief te lezen op http://straatmuseum.nl/Ontdek daar wat de kinderen bijzonder vinden en reageer!

Op onderstaande link kom je bij het kunstwerk van Dion en waar deze al naar toe is gereisd. Leuk is natuurlijk als mensen ook daadwerkelijk de moeite nemen om een  reactie achter te laten . Deze reacties kun je ook op onderstaande link lezen.

http://straatmuseum.nl/bartimeus/dion-het-kerkorgel/

Wat wel grappig is is dat Dion ook een aan/uitknop heeft bedacht. Thuis weet hij vaak het uit knopje wat minder goed te vinden ; )

One Response to “Het straatmuseum”

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief