Dion op tv

UTRECHT – Een kind inzicht geven in het verkeer, is vaak een hele klus. En het is nóg meer een uitdaging om het blinde en slechtziende kinderen te leren. Gelukkig hebben de leerlingen van blindeninstituut Bartimeus in Zeist, één ding voor, en dat is dat ze veel op gevoel doen…

Dion kwam vandaag met het verhaal thuis dat hij misschien op tv te zien zou zijn. Op RTV Utrecht. Nou dat is gebleken! hij kwam veelvoudig in beeld en aan het woord ; ) Zie hier de link naar de uitzending http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/222544

3 Responses to “Dion op tv”

 • Tina zegt:

  Daar sta je ook niet bijstil, dat voor een blind iemand die remweg niet zo vanzelfsprekend is als voor ons. Goed dat ze daar aandacht aan besteden. En ja, helemaal gaaf dat Dion steeds in beeld kwam!

 • Kaatje zegt:

  Allereerst weet je nu meteen hoever ik achter lig met lezen, maar nu ik even een avondje tijd heb ik het heerlijk om een blog bij te lezen. Er komt geen eind aan en dat vind ik juist fijn. Maarre….wat zul jij trots zijn geweest op Dion. Topper!

 • Petra zegt:

  Hoi Dion,

  Leuk om even auto te rijden denk ik. Maar heel veel automobilisten remmen bijvoorbeeld niet voor je, wanneer je een zebrapad wilt oversteken. Maar na je tv debuut, is zoiets gewoons als oversteken vast een makkie voor jou.

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief