Even puzzelen

Tijd voor toch maar weer eens een logje . Ik voel mij zelf weer beter. Maar daarnaast zijn we gigadruk. Veel zaken ook die geregeld moeten worden, afgehandeld moeten worden en mij afgelopen nacht een bijna slapeloze nacht gaf. Vaak heb ik de stelling eerst zien, dan pas geloven. Piekeren heeft dan ook geen zin…maar toch . Over een aantal dagen hoop ik dat te kunnen afsluiten. En verder,  een tijdje geleden ben ik weleens meerdere babywinkels ingewandeld om te kijken wat men tegenwoordig allemaal heeft. Nu moet ik zeggen dat het assortiment met 8 jaar geleden een stuk veranderd en uitgebreid is. Zo heb ik al een paar keer bij de Quinny buzz gestaan. Wij vonden dit een mooie wagen, maar het heeft ook een flink prijskaartje. Op zich had ik er wel oren naar, maar wilde toch eerst eens kijken of ik hem voordeliger kon opdoen. Zo was ik al een tijdje aan het rondneuzen op marktplaats enzo. En daar zag ik een red flame Quinny buzz wandelwagenbak…..maar zonder onderstel. Verder zoekend zag ik de Quinny buzz red flame.  Beide in een andere stad, maar wel beiden in Overijssel , ongeveer 40 km uit elkaar. Beide aanbieders hadden de vraagstelling gehad: zit er geen wandelwagenbak bij of zit er geen Quinny buzzwagen bij? Het was even van hot naar het rijden……Maar ben daardoor vandaag op deze manier van puzzelen op het net in het bezit gekomen van deze prachtige wagen die toch wel mijn voorkeur had.Voor ongeveer de helft van de winkelwaarde ! Maar de wagen en de kinderwagenbak zien er als nieuw uit. Ze waren allebei dan ook nog geen jaar oud.

M5110783_small_1

13 Responses to “Even puzzelen”

 • Sandra zegt:

  dat is een goede koop zeg! ziet er werkelijk schitterend uit hoor! hele gave kleur ook!
  ik heb dat ook meestal hoor: eerst zien dan geloven… probeer maar niet te veel te piekeren (moet je horen wie dat zegt, hahaha).
  we zijn druk met de verhuizing, Michel is op dit late uur nog de zolder aan het leeghalen. einde volgende week gaan we al over, er moet nog veel gebeuren, o.a. verven, behangen, laminaat leggen…
  fijn dat je al weer wat beter voelt, waren het nu inderdaad nierstenen en zo ja, wat kunnen die medicijnen eventueel voor invloed op je zwangerschap hebben (helemaal niet zou natuurlijk het beste zijn).
  😕

 • Karin van der Weijden zegt:

  Gelukkig dat je je al wat beter voelt. Ben je de nierstenen vanzelf kwijtgeraakt? Prachtige kinderwagen, er is tegenwoordig zoveel moois verkrijgbaar! Geweldig, weer een mannetje erbij, een echt mannengezin! Probeer ondanks alle stress te genieten van dit wonder dat je bij je draagt!

  Liefs,
  Karin, mama van Jos en Thijs
  (mama’s van prematurenlijst)

 • Jeanette zegt:

  Had wel nierstenen,maar gelukkig ben ik ze zelf kwijtgeraakt!.Dat is toch een zorg minder.Het enigste waar ik nu nog last van heb zijn spataders.Ziet er niet uit.Net als toen.Maar die laat ik wel weg spuiten.Gelukkig is op dit moment dan nog het enigste zwangerschapskwaaltje.Hopen dat het tot de 40 weken zo blijft.Ik heb vandaag nog 100 dagen te gaan. 😉

 • Jeanette zegt:

  O ja en Sandra,betreft die vraag over medicijnen.
  Eerst kreeg ik twee soorten.Maar toen zag ik bij de ene op de bijsluiter dat die weeën konden opwekken.Die konden ook schadelijk zijn tijdens zwangerschap.Ik heb het maar bij de ene soort gehouden! en als het goed is kunnen die geen kwaad.ik had mijn vorige zwangerschap medicijnen voorgeschreven gekregen van mijn gyneacoloog die niet mochten tijdens een zwangerschap.Ze dienden bij mij ter voorkomen van harde buiken.Maar het waren medicijnen voor het hart 😕 Sterkte he met de verhuizing!

 • jopie zegt:

  wat een mooie wagen zeg! wij hebben een mutsi [urban rider] met maxi cosi en wagenbak en wandel gedeelte erop! 3 in een erg makkelijk hoor heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst groetjes jopie xxx. 😉

 • Jeanette zegt:

  Ja,ik zoek nu dus nog naar de maxi cosi die op deze wagen past.Dan is het helemaal af 😉

 • Sandra zegt:

  gelukkig dat je zelf goed de bijsluiter gelezen hebt hoor! hopelijk blijft alles verder goed gaan nu, die spataders zijn dan maar van latere zorg!

 • miranda zegt:

  speuren op marktplaats levert een hoop leuke dingen op he? ik vind het een erg mooie kinderwagen en hoop dat je er na 40 weken zwangerschap lekker van kunt genieten

 • Linda zegt:

  Leuk is dat he, als je van die koopjes kunt doen! Dan ben je automatisch nog veel gelukkiger met hetgeen je gekocht hebt haha!
  Mooie wagen hoor.

  Wij kwamen er laatst achter dat mijn schoonzusje (die 3 dagen na mij is uitgerekend) toevallig precies dezelfde wagen heeft uitgezocht! Ook nog dezelfde kleur. Wordt oppassen dus als we bij opa en oma op bezoek gaan 😉

 • Angela zegt:

  Ik heb nog wel een maxicosi maar of die op de wagen past is punt 2 moet maar ff komen bekijken fijn dat je de nierstenen kwijt ben 😛

 • Jeanette zegt:

  Lief dat je aan mij denkt maar het is wel speciaal model (cabrio) die er alleen maar op past,maar de vrouw van wie de wiegbak ook was heeft haar maxi cosi die op haar wagen zat ook aangeboden.Dus mijn set is helemaal compleet. 😀

 • Cleopatra zegt:

  Fijn dat het weer beter gaat 😀 En wat een mooie wagen!

 • wilma zegt:

  Wow,wat een mooie wagen zeg.Ik zou ook voor deze wagen zijn gegaan.Hij staat zelfs mooi bij de muren en deur 😀

Leave a Reply

Photobucket

.

Follow Me on Pinterest
.

Let wel, hier geldt ©GioDio

Archief